Om föreningen

Flatens bastuförening är en ideell förening för alla som gillar att basta. Vår bastu ligger vid sjön Flaten i sydvästra delen av Stockholm. Förutom att basta där så hittar vi även på andra aktiviteter för våra medlemmar. Här kan du läsa mer om hur du enklast tar dig hit.

Vi driver bastun vid sjön Flaten både för medlemmar och för allmänheten. Vårt mål är att du som besökare vill bli medlem i vår förening och bidra till fina bastuminnen under lång tid framöver. Läs mer om hur du kan bli medlem.

För att alla ska trivas och känna sig välkomna till vår bastu försöker vi erbjuda olika typer av pass både för medlemmar och allmänheten. Vi har specifika pass för damer och herrar men vi erbjuder också gemensamma pass för alla både med och utan krav på badkläder. Läs gärna mer om våra pass, ordningsregler och hur vi arbetar med trygghet.

Som ideell förening arbetar vi utifrån medlemmarnas behov, önskemål och vilja. Vi är en demokratisk organisation där alla medlemmar har möjlighet att påverka föreningen på årsmötet. Mellan årsmöten driver och förvaltar styrelsen och våra arbetsgrupper föreningens verksamhet. Läs mer om hur föreningen drivs.